Sayfalar

Salı, Nisan 26, 2005

Yumurtalı Ekmek (Düşler Tarlası)

Yumurtalı Ekmek

Bu tarifi 1de1.com sitesinden görüp daha önce denemiştim. Bu pazar değişiklik olsun diye yine bu ekmeklerden yaptım. Asıl tarifte maydanoz da vardı fakat evde olmadığı için kullanmadım ben. Fırında 5 dakikadan fazla tutarsanız benimki gibi ekmekleriniz olur :). Yakmamaya dikkat edin.

5 yorum:

Hatice dedi ki...

merhaba, ekmekler çok güzel görünüyor. bu tarifi geçen sene kahvaltıya gelen misafirlerime yapmıştım.herkes beğenip,tarif istemişti.ben yaparken yumurta sayısını azaltmıştım.hem pratik, hem de lezzetli bir tarif.

Adsız dedi ki...

Yumurta sayısı azaltılırsa da gayet güzel olur. Eşim hatta bir kere yumurtasız yapmıştı. O zaman zaten aynı piza gibi oluyor. Yorumun için teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Eeee hani tarif?

Adsız dedi ki...

tarife belirttiğim linkten erişebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Merhaba
tariflerinizin her biri birbirinden güzel yapmasamda okuması bile zevk veriyor

ben bi forum sitesinin yöneticisiyim sitemizde yemek tarifi bölümünde sizin tariflerinizdende yararlandık umarım sizler için sakıncası yoktur. ama emeğe saygısızlık yapmak istemeyiz eğer sizde uygun görürseniz sitemizde sizlerin bannerini yayınlamak istiyoruz

sevda_yerlice@hotmail.com adresinden bizlerle iletişime geçerseniz yönetimimiz olarak çok mutlu oluruz iyi günler başarılarınız tekrar kutlarım