Sayfalar

Çarşamba, Haziran 22, 2005

Tavuklu Salata

Tavuklu Salata

Sevgili Hatice İstanbul'da, biz de eşimle akşamları yemek yapmıyoruz :). Neyseki hatice hafta sonunda 4 farklı tarif denemiş. Yoksa sitemiz uzun bir süre tarifsiz kalacaktı. Pazartesi akşamı Portakal Ağacı'ndan bu salatayı hemen yapıp yedik ve evimize yakın bir koşu yolunda 6 kilometre yürüdük. 1 kilometresini zor da olsa koştum :) Dün sabah, akşam için tarifini daha önceden burada vermiş olduğum Toyga Çorbası'nı yaptım. Yalnız bu sefer üzerine yağda kızdırılmış nane değil sadece nane döktüm. Yanına da domates ve salatalık yedik. Bu akşam da dün akşamdan çok farklı olmayacak. Yine çorba + salata olacak muhtemelen. İnternetten ve diğer sitelerden farklı salata tarifleri arıyorum. Dün alışverişte soya fasulyesi gördüm bir de baktım üzerinde salata tarifleri var hemen aldık :). Benden bu kadar şimdilik. Haticenin tariflerini eklemeye devam edeceğim.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Şule merhaba,

Diyet mi ? yapıyorsun.

Adsız dedi ki...

Tam olarak diyet yapmıyoruz. Sadece az hareketli yaşantımıza biraz hareket getirmek istiyoruz. Akşamları eve gelince de sürekli bir şeyler atıştırıyorduk. Şimdi yemek olarak hafif şeyler, daha sonra da sadece meyve yiyoruz. Ama öğle yemeğinde ve sabah kahvaltılarında ben istediğimi yiyorum. Kilo problemi daha çok eşimde var ben de ona arkadaş oluyorum :)

Adsız dedi ki...

merhaba şule,salata tam benlik olmuş,Özel bir rejim yapmasamda artık dikkatli yiyorum.Ve kilolar yavaş yavaş gidiyor.Kilo problemin yokmuş,ne güzel.Aslında benimde öyle dert edecek kadar bir kilom yok ama olsun.Tarifi portakal ağacından denemişsin,benimde çok beğendiğim bir siteydi ama artık hatice şuan yok .Siteye ne oldugu bellisiz.Ve bu konuda çok üzgünüm.Umarım en kısa zamanda site eski halini alır.Ellerine sağlık ,sevgiler..........

Adsız dedi ki...

Hatice umreden dönünce bence site eski haline gelecektir. Bizim site yapma hevesimiz de zaten Portakal Ağacı sayesinde oldu.

suTLukaHve dedi ki...

HARIKA HARIKA HARIKA!!!

COK ZAMANDIR ZIYARET EDEMEMISTIM SITEYI SADECE MAILLERIME BAKIP CIKIYORDUM.INANAMADIM GORDUKLERIME SITEYE BASTAN BASLAYIP DA ASAGIYA DOGRU INERKEN DEVAMLI SOK GECIRDIM SUPER SEYLER YAPMISSINIZ ELLERINIZE SAGLIK.YANI ICLERINDEN CANIMIN CEKMEDIGI BIR TANE BILE YOK

SUPERSINIZ....

suTLukaHve dedi ki...

BU ARADA SULE AYNI DURUM BIZDE DE SOZ KONUSU ESIM KENDINE DIKKAT EDIYOR BEN DE BU SEFER YEMEK YAPMAYA HEVESSIZ OLUYORUM BIRAZ ONA GORE YIYORUZ BU ARA:)

Adsız dedi ki...

sütlükahve teşekkürler güzel sözlerin için. ben kek-kurabiye türü şeyler yapıp yemek istiyorum ama malasef yapamıyorum :) Napalım haftaya eşimin doğumgünü var o zamana kadar sabredeceğim.

Adsız dedi ki...

merabalar gerçekten çok güzel şeyler bu kadar mazeme bir arada kim kulansa tabikigüzel olur