Sayfalar

Perşembe, Mayıs 26, 2005

Semizotu Salatası-2

Semiz2

Kalan semizotlarımı da sanki normal marul salatası yapar gibi yaptım. Salatayı yemekten önce bitirdik :). Turşu katarak da çeşitlendirebilirsiniz lezzetini. Yarım demet semizotunu yıkayın, yapraklarını ayırın. 1-2 domates, 1 salatalık doğrayın, 1-2 havuç rendeleyin. Hepsini harmanlayın. Üzerine zeytinyağı, tuz, yarım limon ve dilediğiniz kadar nar ekşisi katın. Afiyetle yiyin.

8 yorum:

ruchan dedi ki...

Merhaba,
Elinize sağlık.Sitenizi severek takip ediyorum.
Fotoğraflarınız çok güzel , çok net , Fotoğraf makinenizin markasını merak ettim ben,çünkü ben makinemden hiç memnun değilim değiştireceğim , araştırma yapıyorum.Tüm çektiğim resimler iğrenç,bulanık ,karanlık çıkıyor.Blogumda yayınlayamıyorum.Deli oluyorum o yüzden.
Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Cimcime güzel sözlerin için teşekkürler. Aynı soruyu dün Birben'de sormuştu. Sana da tekrar yazayım. Benim makinem Fujifilm Finepix S20Pro. Blogunda başarılar..

ZeYNeP dedi ki...

goruntu cok guzel, eminim lezzetide, bende burada semizotu buldukca hemen bu sekilde yaparim ama ben sosa sarimsakda ilave ediyorum, daha bir istah aciyor
( sanki istahim cok az ya )
ellerine saglik sule'cim
zeynep

Adsız dedi ki...

zeynep iyileşip geri dönmen harika :) Bir önceki salatayı sarımsaklı yaptığım için buna katmadım. Yorumun için teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Merhaba,
ellerinize sağlık, süper görünüyor.Sanki uzansam tadına bakabilirim:)) Ben bu salataya beyaz peynir de ekliyorum, çok yakışıyor. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Fatmacım güzel yorumun için teşekkür ederim. Peynir eklemek de hoş olabilir.

Sibel dedi ki...

Şulecim, semizotu buldum tazecik, dün akşam yapıverdim senin bu salatandan! Sarımsak ekledim, üste peynir küpleri, ve dayanamayıp biraz da susam serptim! Biz de sizin gibi yemekten çok salata yedik:))

Adsız dedi ki...

sibelcim yorumlarda önerilen herşeyi katmışsın salataya :) Ek olarak da susam eklemişsin. Bana da afiyet olsun demek düşer herhalde :)).