Sayfalar

Perşembe, Temmuz 26, 2012

İlk Siparişimiz..
























İlk siparişimizi, her şeyi sizlerle paylaştığımız sitemizden duyurmak istedik. Her güzel şeyin ilki heyecanlıdır, tatlıdır, unutulmazdır.. Biz unutmamak için bir de fotoğrafla kalıcılığını artırmak istedik.

Ayrıca sizleri Mekanımız Mutfak ailesinin yeni ismiyle de bu vesileyle tanıştırmak istedik. Artık bu yola Hatice, Şule ve Nurhayat olarak devam ediyoruz.. Umarız bizim için keyifli bir yolculuk olur..

7 yorum:

buzlubadem dedi ki...

hayırlı olsun :)

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun kızlar, sizin adınıza çok sevindim, ilk olduğuna göre arkası de gelir :) siparişleri yetiştiremediğiniz günleride görürüz inşallah :)
emine...

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun.Herşey gönlünüzce olsun

Adsız dedi ki...

Kızlar ilk sipariş sahibi olarak :) tek kelimeyle süperdi browni...Ben hazır gıda olmasına rağmen Eti browni yi tek geçerim browni deyince,Starbucks, Liva vb. o kadar sevmem yani..Ama sizinki onu da geçmiş sosuyla.Ben Ceren çok sevecek diye beklerken Sude gitti geldi "anne kek" dedi.Ellerinize emeğinize sağlık.En kısa zamanda kendim deniycem bakalım nasıl olacak.
Sevgiler
Nevin

Şule dedi ki...

Medura, teşekkürler..

Eminem, inşallah gelir arkası :)

Derya, çok teşekkürler..

Nevin, yorumun beni çok mutlu etti. :) Sude'ye afiyet bal şeker olsun.. Umarım sen deneyince de aynı lezzeti yakalarsın. Beğenmenize çok sevindim. :)

Neşeli Sesler dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun:) Siparişleriniz bol olsun inşallah...

Sevgiler.

My Butterfly Wings dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun, arkası çok gelsin !