tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post111657644920459399..comments2023-10-29T16:39:32.304+03:00Comments on Mekanımız Mutfak: Çilekli Parfeşule&haticehttp://www.blogger.com/profile/02603115051317859853noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1169217960175982002007-01-19T16:46:00.000+02:002007-01-19T16:46:00.000+02:00merhaba ben sevda mükemmel tarifler bayyy*******merhaba ben sevda mükemmel tarifler bayyy*******Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1169217890988990152007-01-19T16:44:00.000+02:002007-01-19T16:44:00.000+02:00merhaba ben buket coook güzel bir site bu***merhaba ben buket coook güzel bir site bu***Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1118037935270976172005-06-06T09:05:00.000+03:002005-06-06T09:05:00.000+03:00Merhaba Arzu, beğenilmesine çok sevindim. :) Moral...Merhaba Arzu, beğenilmesine çok sevindim. :) Moralimi düzelttin :)) <BR/>Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1117902115432316202005-06-04T19:21:00.000+03:002005-06-04T19:21:00.000+03:00Cilekli Parfeyi dun aksam denedim,handanin yorumun...Cilekli Parfeyi dun aksam denedim,handanin yorumunu okudugum icin sekeri az olabilir ihtimaline karsin biraz pudra seker ekledim,ama oyle olmasada cok guzel olacakmis,paylasiminiz icin tesekkurler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116828409513811282005-05-23T09:06:00.000+03:002005-05-23T09:06:00.000+03:00Merhabalar,Haftasonu internete giremediğim için an...Merhabalar,<BR/>Haftasonu internete giremediğim için ancak bugün yanıt verebiliyorum size...<BR/>Anonymous, şantinin dolabta bekleme süresi önemli değil; diğer malzemeler hazırlanırken soğuk bir ortamda beklemesi için dolaba konuluyor. <BR/>Sevgili Tijen, eminim çikolatalı ve muzlu da çok hoş olur. Teşekkürler...<BR/>Sevgili Handan, zaten çok fazla şekerli olmuyor ama jölenin içerisindeki şeker ve şantinin tadı yetiyor. Beğenilmemesine çok üzüldüm. Neden öyle oldu ki??? :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116759141346237402005-05-22T13:52:00.000+03:002005-05-22T13:52:00.000+03:00selam sonuç hüsranla bitti şekersiz oldu kimsee be...selam sonuç hüsranla bitti şekersiz oldu kimsee beğenmediAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116688696351602252005-05-21T18:18:00.001+03:002005-05-21T18:18:00.001+03:00selam bugün yaptık yalnız krem şantim ve jolem çil...selam bugün yaptık yalnız krem şantim ve jolem çilekli değildi yanlış almışım marketten o yüzden çileklerin bir kısmını püre yapıp koydum donmasını bekliyoruz bir günde frigo yaparmısınAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116688690353147262005-05-21T18:18:00.000+03:002005-05-21T18:18:00.000+03:00selam bugün yaptık yalnız krem şantim ve jolem çil...selam bugün yaptık yalnız krem şantim ve jolem çilekli değildi yanlış almışım marketten o yüzden çileklerin bir kısmını püre yapıp koydum donmasını bekliyoruz bir günde frigo yaparmısınAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116620824338055952005-05-20T23:27:00.000+03:002005-05-20T23:27:00.000+03:00eline sağlıkyarın yapacağım tarifler çok hoş handa...eline sağlıkyarın yapacağım tarifler çok hoş handanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116611796215608472005-05-20T20:56:00.000+03:002005-05-20T20:56:00.000+03:00eline saglik!eskiden ben de parfe yapardim. bir ta...eline saglik!<BR/>eskiden ben de parfe yapardim. bir tanesi nasildi? limonlu muydu? bak hatirlamiyorum.. çok olmus demek ki yapmayali. çevirisini yaptigim 'üç malzemeli bes yildizli yemekler' kitabinda ortasinda bütün muzlar olan çikolatali bir parfe vardi, kesince çok güzel oluyor görüntüsü!<BR/>tijenTijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116605180262627872005-05-20T19:06:00.000+03:002005-05-20T19:06:00.000+03:00sorum olucakti yumurtayi eklemeden once kremsantil...sorum olucakti yumurtayi eklemeden once kremsantili karisim ne kadar kalmali buzdolabinda ve yumurta eklendikten sonra da<BR/>tesekkurlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116590131064156112005-05-20T14:55:00.000+03:002005-05-20T14:55:00.000+03:00:)) Teşekkürler Esma...:)) Teşekkürler Esma...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116589636817550922005-05-20T14:47:00.000+03:002005-05-20T14:47:00.000+03:00off cok guzel...off cok guzel...suTLukaHvehttps://www.blogger.com/profile/03122878200996288567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116582252897786792005-05-20T12:44:00.000+03:002005-05-20T12:44:00.000+03:00Merhabalar, ben sadece çilekli denedim. Şeftali il...Merhabalar, ben sadece çilekli denedim. Şeftali ile nasıl olur bilemiyorum. Ama önce çileklisini deneyim derim. <BR/>Dolaba ilk koyduğunuzda sıvı oluyor.Ama servis için buzlukta donması gerekir. Bunun içinde en az 2 saat beklemesi gerekiyor. Bu tatlının şöyle bir avantajı var; yapıp buzluğunuzda bekletebilirsiniz uzun bir süre;hiç bir şey olmuyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1116581456519833102005-05-20T12:30:00.000+03:002005-05-20T12:30:00.000+03:00MERHABA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELİNİZE SAĞLIK BUNU ŞE...MERHABA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELİNİZE SAĞLIK BUNU ŞEFTALİ İLE HİÇ DENEDİNİZMİ ACABA NASIL OLUR? <BR/>BİRDE BUZLUKTA NEKADAR BEKLER YANİ YAPIP KOYSAK ANİ GELEN YAZ MİSAFİRLERİ İÇİN TADINDA DEĞİŞİKLİK OLURMU KİAnonymousnoreply@blogger.com