Sayfalar

Salı, Haziran 28, 2005

Renkli Pilav

Renkli Pilav

Pilav eşimden. Cumartesi günü etli pirinç salatası yapalım dedi, ben bir kaç kitap karıştırdım. Pek bir şey bulamayınca pilav yapmaya karar verdi. Pilavın ismini de ben uydurdum :). Görünüşü çok hoşuma gittiği için bu ismi verdim. İlk önce kuşbaşı etleri haşlıyoruz. Sonra pirinci kavururken, etleri ve haşlanmış garnitürleri ekliyoruz. Piştikten sonra üzerine ince kıyılmış maydanozları serpiştiriyoruz. Maydanozlar balkondaki bahçemizden :).

Afiyet olsun..

6 yorum:

  1. masallah ne becerikli esler var, ellerine saglik, benim esim ancak dagitmayi sever, onun icin mutfaga sokmuyorum hic, belki kabahat bende, ama onun ardindan temizlik saatlerimi aliyor, en iyisimi kendim yapayim diyorum
    zeynep tore

    YanıtlaSil
  2. Zeynepcim aman nazar değmesin. Benim eşim de genellikle dağıtır ortalığı ama giderek daha iyi oluyor :).

    YanıtlaSil
  3. Galiba ben bu konuda çok şanslıyım eşim hem çok iyi yemek yapar hemde ortalığı pırıl pırıl bırakır.Ama ben yemek yapmayı o kadar çok seviyorumki çoğu zaman beraber yemek yapıyoruz ve bir mutfakta iki kişi çalışmak çok zevkli oluyor.
    Bu arada pilav müthiş eşimle beraber mutlaka bu pilavı deneriz.

    YanıtlaSil
  4. nilüfercim en güzeli de zaten birlikte yemek yapmak. tabi birbirimize karışmadığımız zaman daha güzel oluyor :)
    Denerseniz beğeneceğinize eminim.

    YanıtlaSil
  5. Ya ben pilava bayılıyorum, bu da muhteşem görünüyo! Tüm içtenliğimle BRAVO diyorum.Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. hasan yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil