tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post113843700582826936..comments2023-10-29T16:39:32.304+03:00Comments on Mekanımız Mutfak: Fırında Patates & Köfteşule&haticehttp://www.blogger.com/profile/02603115051317859853noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-77581587696811046262008-04-25T20:12:00.000+03:002008-04-25T20:12:00.000+03:00arkadaşlar benden size tavsiya patatesleri aynı şe...arkadaşlar benden size tavsiya patatesleri aynı şekilde yapıp üzerinede krema döküp üzerinede karabiber serpip fırına öyle verirseniz çok daha süper oluyo.denemenizi tavsiye ederim.afiyet olsun.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138615171434317382006-01-30T11:59:00.000+02:002006-01-30T11:59:00.000+02:00akgül çok teşekkürler. yazın taze sarımsaklar vark...akgül çok teşekkürler. yazın taze sarımsaklar varken kışa hazırlık yapmak isterseniz tarifi <A HREF="http://pnrt.blogspot.com/2005/08/kilik-sarmisaim.html" REL="nofollow"> burada</A>.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138614555171279232006-01-30T11:49:00.000+02:002006-01-30T11:49:00.000+02:00Ellerinize sağlık çok lezzetli ve iştah acıcı gözü...Ellerinize sağlık çok lezzetli ve iştah acıcı gözüküolar, ancak sormak istediğim yaz sonunda hazırlanan sarımsak ezmesinin tarifi..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138606832107371572006-01-30T09:40:00.000+02:002006-01-30T09:40:00.000+02:00şeymacım teşekkürler.. neyseki köfte korkumu yendi...şeymacım teşekkürler.. neyseki köfte korkumu yendim :). Artık yaparım bol bol eşime.. Tavsiyen için teşekkür ederim.<BR/><BR/>ney sen de yap bir gün bu köfteden hem hafif hem lezzetli. benim eşim de et türü yemeklere bayılır. hatta hep et yap hiç şikayet etmez :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138544014732882222006-01-29T16:13:00.000+02:002006-01-29T16:13:00.000+02:00Şulecim ellerine sağlık. Böylesine güzel yemekler ...Şulecim ellerine sağlık. Böylesine güzel yemekler yapan bir insanın güzel köfte yapamayacağına inanmıyorum:) Ben de genelde köfteyi 1 gün önceden yoğururum. O zaman daha lezzetli oluyor, tavsiye ederim:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138532069478389692006-01-29T12:54:00.000+02:002006-01-29T12:54:00.000+02:00zeynepcim o tarifi bir arkadaşım da denemiş ve ail...zeynepcim o tarifi bir arkadaşım da denemiş ve ailecek çok beğenmişlerdi. Canımız patatesli, köfteli yemek isterse onu da denerim tabi. Ama ben kuru köfteyi daha çok seviyorum. Ayrıca ızgarada yaptığımız için hafif de oldu. Bakalım bundan sonraki köfte denemelerim nasıl olacak :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138453949014189952006-01-28T15:12:00.000+02:002006-01-28T15:12:00.000+02:00Şulecigim bence portakal ağacındaki fırında köfte ...Şulecigim bence portakal ağacındaki fırında köfte ve patates tarifinide uygula.Geçen gün denedim bende çok güzel olmuştu.Hem yağda kızarmadığı için hafifte olmuştu.Bundan sonraki köfte uygulamalarında ayrıca başarılar....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138440513854162142006-01-28T11:28:00.000+02:002006-01-28T11:28:00.000+02:00Teşekkürler tüm püf noktalarını toplayacağım. Aslı...Teşekkürler tüm püf noktalarını toplayacağım. Aslında ekmek içi çok fazla değildi bu yüzden sanırım yaptığım köftenin sertliği iyiydi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138440020030153782006-01-28T11:20:00.000+02:002006-01-28T11:20:00.000+02:00selam.köfte için bir püf nokta daha : eğer yumuşak...selam.köfte için bir püf nokta daha : eğer yumuşak olmasını istiyorsanız ekmek içini biraz azaltıp 2 kaşık un koyabilirsiniz.huysuzhttps://www.blogger.com/profile/03580920625192535856noreply@blogger.com