tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post113765505666761504..comments2023-10-29T16:39:32.304+03:00Comments on Mekanımız Mutfak: Kıymalı Lazanyaşule&haticehttp://www.blogger.com/profile/02603115051317859853noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-36090560294928833272008-02-02T12:39:00.000+02:002008-02-02T12:39:00.000+02:00muskat ın ingilizcesi nedir diye sorulmuş, nutmeg ...muskat ın ingilizcesi nedir diye sorulmuş, nutmeg demek bilgilerinize.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1147790700214611442006-05-16T17:45:00.000+03:002006-05-16T17:45:00.000+03:00Zeynepcim, afiyet olsun. Lazanyaları haşlaması bir...Zeynepcim, afiyet olsun. Lazanyaları haşlaması biraz zahmetli oluyor ama sonucu beğenmişsinizya ne güzel :)) Eline sağlık...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1147720950391474992006-05-15T22:22:00.000+03:002006-05-15T22:22:00.000+03:00Merhaba Hatice.bugün akşam yemeği için ilkkez laza...Merhaba Hatice.bugün akşam yemeği için ilkkez lazanyayı denedim.Yaparken biraz tereddüt etmiştim fakat sonuç çok güzel oldu.Sadece bezelye koymadım ben.Teşekkürler....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1144046107865529052006-04-03T09:35:00.000+03:002006-04-03T09:35:00.000+03:00Zeynep, ailede herkesin beğenmiş olmasına çok sevi...Zeynep, ailede herkesin beğenmiş olmasına çok sevindim. Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler. Senin de ellerine sağlık...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1144013147734160262006-04-03T00:25:00.000+03:002006-04-03T00:25:00.000+03:00allah sizden razı olsun vallahi!!!yaptım ben lazan...allah sizden razı olsun vallahi!!!<BR/>yaptım ben lazanyayı süperrrr oldu ki benim eşim beşamel sslu birşey yemez ,kızım beyaz renkli herşeyden nefret eder! ama bir tarif bu kadar açık net ve kolay verilir ya saolun ellerinize sağlık!en büyük hayranınız ve takipçinizim.<BR/>zeynep ipek soğukAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1140593409909997722006-02-22T09:30:00.000+02:002006-02-22T09:30:00.000+02:00Aysun, hoş geldin sitemize :) Güzel düşünce ve söz...Aysun, hoş geldin sitemize :) Güzel düşünce ve sözlerin için çok teşekkür ederiz. Faydalı olabiliyorsak ne güzel :)) Her zaman bekliyoruz. Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1140539885095769212006-02-21T18:38:00.000+02:002006-02-21T18:38:00.000+02:00Merhabalar,Ben bu siteyi tesadufen buldum, nette t...Merhabalar,<BR/>Ben bu siteyi tesadufen buldum, nette tariflere bakarken!<BR/>Inanin iclerinden en guzeli, okunakli, ve basit tarifli bir site..<BR/>Hatice ve Sule sizleri tebrik ederim..sayenizde bende yemek yapmayi ogrenecegim...Ellerinize saglik..artik SIK SIK ugrayacagim sitenize....<BR/><BR/>Opuldunuz,<BR/>AysunAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138105879988734232006-01-24T14:31:00.000+02:002006-01-24T14:31:00.000+02:00Sema teşekkür ederim :) Muskatın ingilizcesini bil...Sema teşekkür ederim :) Muskatın ingilizcesini bilmiyorum ama küçük hindistancevizi de deniyor. Cevizden biraz daha küçük boyutta, sert bir baharat ( ama kolayca rendelenebiliyor ). Sosa hoş bir aroma katıyor. Umarım işe yarar bu bilgiler. Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138101664693436022006-01-24T13:21:00.000+02:002006-01-24T13:21:00.000+02:00Selam Hatice,Lazanyan cok harika gozukuyor. Yanliz...Selam Hatice,<BR/>Lazanyan cok harika gozukuyor. Yanliz bir sorum olacak. "muskat" nedir? Ben yurt disinda yasiyorum. Acaba ingilizcesi nedir? Hic duymamistim daha once. Yardimci olursan sevinirim. Tesekkurler<BR/>SemaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1138001695802754062006-01-23T09:34:00.000+02:002006-01-23T09:34:00.000+02:00Merhaba Emel, beğendiğine çok sevindim. Siten tek...Merhaba Emel, beğendiğine çok sevindim. Siten tekrar hayırlı olsun. Yağmur'un sitesinde linki görüp ziyaret etmeye başlamıştım. ( Merhaba'daki hatice benim :)) ) Bu yoğunluğunda zaman bulabiliyor olman çok güzel, maşallah. <BR/>Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137836104567795552006-01-21T11:35:00.000+02:002006-01-21T11:35:00.000+02:00Hatice ellerine sağlık, lazanyalar çok nefis görün...Hatice ellerine sağlık, lazanyalar çok nefis görünüyor. Yine döktürmüşsün maşallah...Ben de size özenip bir yemek blogu açtım. http://www.blogcu.com/limonata/ adresine beklerim. sevgiler... Yağmur'un annesi EmelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137772897291963352006-01-20T18:01:00.000+02:002006-01-20T18:01:00.000+02:00Evren beğendiğine sevindim. Barilla'nın haşlamaya ...Evren beğendiğine sevindim. Barilla'nın haşlamaya gerek olmayan lazanyasını duymuştum ama ben filiz marka kullandım. Hakikaten haşlamak zor geldi lazanyaları. Bir sonraki denememde diğer türü kullanacağım. Teşekkürler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137771864496251082006-01-20T17:44:00.000+02:002006-01-20T17:44:00.000+02:00Lazanyan çok nefis görünüyor Hatice, eline sağlık....Lazanyan çok nefis görünüyor Hatice, eline sağlık. Tarifinden anladığım kadarıyla haşlanan tür lazanya kullanıyorsun. Belki önceden denemişsindir ama denemediysen Barilla'nın (Filiz de çıkardı galiba aynısından, tam emin değilim ama) haşlanmadan kullanılan yumurtalı lazanyalarını tavsiye ederim. O da harika oluyor (hatta haşlanarak yapılandan daha çok beğeniyorum ben) ve doğrudan kullanıldığı için zaman kazandırıyor. Hem kazayla hepsini haşlaman söz konusu olmadığı için üç gün lazanya yemek zorunda da kalmazsın :)<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>EvrenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137744273737748702006-01-20T10:04:00.000+02:002006-01-20T10:04:00.000+02:00Arzu merhaba, bence mutfağın en zevkli yanlarından...Arzu merhaba, bence mutfağın en zevkli yanlarından birisi de bu. Sevgiler...<BR/><BR/>Supertivo, beğenmene sevindim...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137714167597960702006-01-20T01:42:00.000+02:002006-01-20T01:42:00.000+02:00Sevgili Hatice!Sanırım sen de benim gibi klasik ta...Sevgili Hatice!Sanırım sen de benim gibi klasik tarife sebzeler ekleyerek hem lezzetini,hem de besleyiciliğini arttırmayı hedeflemişsin.Bu vazeçemediğim birşey benim.Tariflere mutlaka kendimden birşey katmak,ölçülerle oynamak.Mutfağı laboratuar gibi kullanmak yani.Ellerine sağlık!Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137675100741458272006-01-19T14:51:00.000+02:002006-01-19T14:51:00.000+02:00Nihan ne hoş olmuş, umarım dener ve beğenirsin. Şi...Nihan ne hoş olmuş, umarım dener ve beğenirsin. Şimdiden kolay gelsin...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1137657982920380332006-01-19T10:06:00.000+02:002006-01-19T10:06:00.000+02:00Merhaba Hatice,Ellerine sağlık evde bir paket laza...Merhaba Hatice,<BR/>Ellerine sağlık evde bir paket lazanyam var ve ben nasıl yapıyim diye düşünürken çok iyi oldu.<BR/>Hemen deniyeceğim inşallah.<BR/>Sevgiler.nihanhttps://www.blogger.com/profile/02798026636769485523noreply@blogger.com