tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post111398290068380366..comments2023-10-29T16:39:32.304+03:00Comments on Mekanımız Mutfak: Vişneli Kekşule&haticehttp://www.blogger.com/profile/02603115051317859853noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1118739311859560662005-06-14T11:55:00.000+03:002005-06-14T11:55:00.000+03:00anonymous 6 tane tart kalıbıyla, 6 tane de muffin ...anonymous 6 tane tart kalıbıyla, 6 tane de muffin kalıbıyla çıktı diye hatırlıyorum. Ama tam emin olamıyorum. İstersen 24 cm'lik yuvarlak bir kalıba yapıp pasta gibi dilimleyerek de servis yapabilirsin. Yumuşacık bir kek oluyor. Denerseniz afiyet olsun..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1118736532243323852005-06-14T11:08:00.000+03:002005-06-14T11:08:00.000+03:00tarif çok güzele benziyor.misafirlerime yapmayı dü...tarif çok güzele benziyor.<BR/>misafirlerime yapmayı düşünüyorum.<BR/>şekildeki gibi kaç adet kek çıkıyor aceba?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1114085210561462562005-04-21T15:06:00.000+03:002005-04-21T15:06:00.000+03:00Sibel hanım kuru fasulye yemeğinin açıklamasında d...Sibel hanım kuru fasulye yemeğinin açıklamasında da yazdığım gibi malesef bir problem var. Tarifleri bir ekliyorum bir ekleyemiyorum :(. Bu yüzden vişneli kekin hazırlanışını buraya kopyalıyorum. En kısa zamanda anasayfaya da eklemeye çalışacağım.<BR/>Yorumunuz için de teşekkürler.. SEvgilerimle...<BR/><BR/>Hazırlanışı:<BR/>Yumurtaları iyice çırpın. Şekeri ekleyip çırpmaya devam edin. Daha sonra yağ, limon suyu ve sütü katıp karıştırın. Karışıma nişasta, un, tuz, karbonatı ekleyin yağlanmış kalıba dökün. Üzerine vişneleri yerleştirin ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20-25 dk pişirdikten sonra soğutup servis yapın. Biz soğumasını bekleyemedik :).<BR/><BR/>Afiyet olsun...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1114084872411367672005-04-21T15:01:00.000+03:002005-04-21T15:01:00.000+03:00Sevgili Şule HanımÖncelikle ellerinize sağlık...Vi...Sevgili Şule Hanım<BR/>Öncelikle ellerinize sağlık...<BR/>Vişneli kekler süpeer görünüyor.Bende denemeyi düşünüyorm.<BR/>Ama tarif açıklamsı yok sadece bir cümle..açıklamanın detayını yazınızda yer alan linktenmi takip etmeliyiz.<BR/>Teşekkürler...<BR/>SibelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1113993076782953442005-04-20T13:31:00.000+03:002005-04-20T13:31:00.000+03:00Sevgili Tijen sen olmasaydın böyle bir lezzeti tad...Sevgili Tijen sen olmasaydın böyle bir lezzeti tadamazdık. Yorumun için de çok teşekkürler.. Seni sitemizde görmek bir harika!<BR/>Sevgilerimizle...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11916968.post-1113992760904854332005-04-20T13:26:00.000+03:002005-04-20T13:26:00.000+03:00Eline saglik sevgili Sule!Zaten tarifler her zaman...Eline saglik sevgili Sule!<BR/>Zaten tarifler her zaman yeniliklere ve degisikliklere açiktir. Onlar bizlerden çok daha anlayisli. Diyorlar ki: 'al beni, oyna.. sonra sevdigin sekle sok ve sun sevdiklerine..'<BR/>Sitene link veriyorum.<BR/>Sevgiler,<BR/>TijenTijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.com