Sayfalar

Salı, Aralık 08, 2009

Eylül'ün İlk Doğumgünü



Kızımın ilk doğumgünü için 2 gün kutlama yaptık. İlk gün için Kuki House'a bu cici pastayı tarif ettim ve istediğim gibi de yapmışlar.
Kızım, iki kedimiz ve akvaryumu temsilen balıklar olsun istemiştim. Arkada da EYLÜL yazısı, hepsi de istediğim gibiydi.
Çocuklar pasta kesilirken şu harfi alabilir myim, balık benim olsun mu gibi isteklerde bulununca keyfim daha da arttı :) Eylül de sürekli baaoov diyerek kedi takliti yapıyordu :)
Bu süper kurabiyelerin hakkını yememek lazım. Üzerlerinde EYLÜL yazan el emeği kurabiyeleri yapan Elif'e bir kere de buradan teşekkür ederim. Elifciğim ellerine sağlık hem görünüşü hem de tadı harika olmuştu. Misafirlerimizi kapıdan uğurlarken ikram etmesi çok keyifliydi. Elif'in bloğuna buradan ulaşabilirsiniz. Zaten kurabiyeleri benden önce eklemiş bile :)
Sofram çok zengin değildi maalesef, eskiden olsa döktürürdüm ama bu hafta Eylül'le hastalık atlattık, üstüne Eylül huy değiştirdi vs. annem ve ablamın da yardımıyla ancak bu kadar oldu.

Eylül'le birlikte hediyeleri açtık, gerçekten çok zevkliydi :) Hediyeler açıldıktan sonra kızımı bir ara paketler arasında bulmakta zorluk çektik :)..

Bu da 2. kutlamanın pastası, aile ve komşular arasında bir kutlama oldu. Bu pastayı da Liva'ya yaptırdım. Bu pastadan da gayet memnun kaldım.
Nice yıllara canım kızım, seni çok seviyoruz..